Eerste klasse B: Ook Tubeke en Union kunnen niet voor een overwinning zorgen

Bart Ver Elst
| 6 reacties

In eerste klasse B is het nog steeds wachten op een eerste overwinning. Na het gelijkspel tussen Roeselare en Lierse van gisteren, speelden zaterdagavond Tubeke en Union 2-2 gelijk.

Tubeke en Union hebben het in hun eerste wedstrijd in 1B op een gelijkspel gehouden. De bezoekers uit Brussel kwamen via Rasjel in de eerste helft op voorsprong in Waals-Brabant, maar het was Diallo die voor en na rust de rollen helemaal omdraaide met twee goals.

Maar in de tweede helft kwam Union nog opzetten en maakte Fixelles de gelijkmaker (2-2). Zo hebben er vier ploegen allemaal één punt in 1B. Zondag neemt Lommel United het thuis nog op tegen Oud-Heverlee Leuven, Cercle Brugge ontvangt titelkandidaat Antwerp.