Antwerp-aanvoerder Colpaert kijkt uit naar competitiestart: "Zal van details afhangen"
Caroline Tonnelier en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 3 reacties

Steve Colpaert is optimistisch over het nieuwe seizoen

Antwerp-aanvoerder Colpaert kijkt uit naar competitiestart: "Zal van details afhangen"

De eerste speeldag in reeks 1B biedt al meteen een heuse topper. Antwerp trekt immers op bezoek naar Cercle Brugge. Een eerste echte test dus voor beide titelkandidaten.

Wat verwacht Steve Colpaert van het seizoen in de gloednieuwe reeks? "Het wordt een speciale competitie voor iedereen, maar we kunnen best enkel naar onszelf kijken. Het is een kleine competitie zoals de playoffs in 1A. Er zijn een paar ploegen die goed hebben aangekocht zoals Lierse. Het zal van details afhangen, maar we mogen ons niet verstoppen."

Extra ervaring, creativiteit en scorend vermogen

Naar zichzelf kijken dus. Wat denkt de aanvoerder van zijn team? "Er is veel ervaring bijgekomen. Daarnaast hebben we ook extra creativiteit en scorend vermogen. Achteraan zat het vorig seizoen al goed en daar hebben we de kern kunnen behouden", zo klinkt Colpaert erg positief.

De eerste wedstrijd van het seizoen wordt dus de topper tegen Cercle Brugge. De kapitein kijkt er in elk geval naar uit. "Ik ben blij dat de voorbereiding voorbij is. Voor mij is dat de domste periode van het seizoen: iedereen wil spelen voor de knikkers. Voor Cercle is het misschien nog een extra stimulans om tegen hun ex-trainer te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties