"Antwerp wilde ons vorig seizoen verzwakken, bij ons krijgt Fauré wél kansen"

Dirk Pieters
| 9 reacties
"Antwerp wilde ons vorig seizoen verzwakken, bij ons krijgt Fauré wél kansen"

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Union Saint-Gilloise kwam zaterdagavond niet verder dan een 2-2-gelijkspel op het veld van Tubeke. Een resultaat waar Gertjan Martens zich niet echt in kon vinden.

"We hadden altijd de drie punten mee naar huis moeten nemen. Tubeke scoorde wel twee doelpunten, maar eigenlijk was de thuisploeg nooit echt gevaarlijk. We hebben het zelf weggegeven én dan vooral het tweede doelpunt van Diallo gaven we in cadeauverpakking weg."

De spits van Tubeke, ook vorig seizoen goed voor heel wat doelpunten, scoorde opnieuw twee keer. "Diallo is een hele slimme spits en weet het doel staan. Toch maakten we het hem te gemakkelijk", meent Martens.

"Bij ons krijgt Fauré wél kansen"

Bij Union loopt Cedric Fauré opnieuw rond en daar is Martens wel tevreden mee. "Natuurlijk zijn we blij dat hij weg is bij Antwerp. Vorig seizoen wou Antwerp ons verzwakken, volgens mij. Daar heeft Cédric nooit een kans gekregen en die krijgt hij bij ons wél. We hopen dat hij opnieuw even vlot de weg naar doel vindt als vorig seizoen. Het kan ons enkel maar ten goede komen dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties