OHL zwaar onderuit op eigen veld

Caroline Tonnelier
| 28 reacties

Na de zware teleurstelling op de slotspeeldag vorig seizoen had OHL één duidelijke doelstelling: zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau. Na twee speeldagen is het echter alweer tijd voor bezinning in Leuven.

De thuisploeg begon nog wel goed aan de wedstrijd, maar kwam net voor het halfuur toch op achterstand. Het was Rajsel die Union op voorsprong bracht. Kostovski kwam nog dicht bij de gelijkmaker, maar het bleef 0-1 tot aan de rust.

Na de pauze moest OHL dus op zoek naar een doelpunt, of liefst meerdere, maar het was Union dat nogmaals de weg naar de netten vond. Kort na de rust maakte Mombongo er 0-2 van. Via een strafschop, na een overtreding van Simaeys, werd het zelfs nog 0-3.