'Transferplannen Barcelona-doelman krijgen flinke knauw na blessure Ter Steegen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'Transferplannen Barcelona-doelman krijgen flinke knauw na blessure Ter Steegen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pep Guardiola wil er bij Manchester City graag nog een doelman bij. Zijn oog is daarbij gevallen op Barcelona-doelman Claudio Bravo. Javier Mascherano en coach Luis Enrique reageerden al op de geruchten.

"Ik begrijp dat transfergeruchten heel aantrekkelijk zijn, maar ik wil er niet bij betrokken worden", liet Luis Enrique optekenen. "Wat mij interesseert, is de finale van de Supercup, dat is heel wat aantrekkelijker voor ons."

Transfer aangevraagd

Het Chileense sluitstuk zou zijn transfer al hebben aangevraagd bij het Catalaanse bestuur, maar de blessure van Marc-André Ter Steegen gooit mogelijk roet in het eten. Luis Enrique zou volgens Sky Sports daarom (nog) niet willen toestaan dat Bravo naar de Premier League trekt.

Ik hoop niet dat Claudio vertrekt, hij is een belangrijke speler

Ook Javier Mascherano had het over de transfer. "Claudio is een professional. Hij is één van de meest ervaren spelers in deze ploeg", aldus de Argentijn. "Ik zou zijn vertrek begrijpen als hij denkt dat dat de beste beslissing is voor zijn carrière. Maar ik hoop niet dat hij vertrekt, hij is een belangrijke speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties