Genk-verdediger Colley: "Ik ben Peter Maes dankbaar"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Genk-verdediger Colley: "Ik ben Peter Maes dankbaar"
Foto: © photonews

Met Omar Colley heeft KRC Genk opnieuw een grote, sterke verdediger in huis gehaald. Tijdens zijn eerste wedstrijden in Genkse loondienst liet hij alvast een prima indruk na.

Na Kara en Kabasele heeft Genk met Colley opnieuw eenzelfde type rondlopen: groot, sterk en hard. De Gambiaan is alvast opgetogen over zijn eerste weken bij zijn nieuwe werkgever.

"Ik durf te stellen dat ik mij sinds de eerste dag thuisvoel. Het is als een grote familie hier in Genk, het is makkelijk om me te integreren in de groep. Ik ben hier gelukkig", vertelt hij aan Voetbalkrant.

Ook de band met coach Peter Maes blijkt uitstekend te zijn. "De coach praat veel met mij en hij geeft me veel vertrouwen. Daar ben ik hem dankbaar voor."

Colley kijkt uit naar de Europa League

Europa League

Over anderhalve week mag Colley met Genk aan de bak in de Europa League. Volgens Colley is in de groep met Athletic Bilbao, Sassuolo en Rapid Wenen veel mogelijk. "Athletic steekt er iets bovenuit en de andere drie teams zijn aan elkaar gewaagd. Ik geloof in onze kwaliteiten. Als we verder blijven evolueren is het mogelijk om door te stoten in deze groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties