KV Mechelen-aanvaller wil geen woorden gebruiken die niet horen, maar... "Ik ben het kotsbeu"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Mechelen
| 6 reacties
KV Mechelen-aanvaller wil geen woorden gebruiken die niet horen, maar... "Ik ben het kotsbeu"
Foto: © photonews

Met een weergaloze treffer opende Nicolas Verdier zaterdag de score voor KV Mechelen tegen STVV. Toen de Fransman niet veel later op weg leek naar de 2-0, ging Jorge Pulido aan de noodrem hangen. In plaats van de rode kaart boven te halen, eindigde de actie wegens foutief gefloten buitenspel.

"Ik wil er niet te veel over kwijt, anders ga ik woorden gebruiken die niet horen", bleef Verdier in zijn reactie aanvankelijk op de vlakte. Tot... "Ik ben het kotsbeu. Elk weekend volgt er wel een beslissing tegen ons. Ik stond met zekerheid geen buitenspel. Daar hoef ik de beelden niet voor terug te zien."

Uiteindelijk kon Malinwa ook met de foute beslissing van het scheidsrechterlijk trio de zege in de wacht slepen. En werd er na afloop extra gefocust op die magistrale 1-0.

"Of dit mijn mooiste treffer in de JPL was? Ik denk dat je kort van geheugen bent

"Mijn doelpunt was er eentje zoals op training, maar daar sta ik voor in de spits", ging Verdier koeltjes verder. "Gelukkig maakte ik die goal, want verder was mijn match niet top."

"Of dit mijn mooiste treffer in de Jupiler Pro League was? Ik denk dat je kort van geheugen bent. (lacht) Ik maakte al twee à drie knappe doelpunten. Maar deze komt hoe dan ook in de top 5."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties