En of de speech van Martinez indruk maakte! Beloften Club Brugge geven het goede voorbeeld en zetten Leicester City opzij

Redactie
| 7 reacties
En of de speech van Martinez indruk maakte! Beloften Club Brugge geven het goede voorbeeld en zetten Leicester City opzij
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daags voor Club Brugge zijn CL-seizoen opent tegen Leicester City, kwamen de beloften van beide teams in actie. Daar viel alvast een eerste thuiszege te noteren.

Voor aanvang van de wedstrijd kwam niemand minder dan de Belgische bondscoach Roberto Martinez de Brugse jonkies moed inpompen. (Dat leest u hier).

Van Vaerenbergh met de hoofdrol

De speech van de Spaanse veldheer werkte, want de beloften van Club zetten Leicester opzij met 2-1. Van Vaerenbergh duwde na het openingskwartier de 1-0 in doel. Diezelfde Van Vaerenbergh zette kort voor de rust vanop de stip de 2-0 op het bord.

Toch viel de aansluitingstreffer via Muskwe nog voor de pauze. Club was dus niet zegezeker, en joeg nadrukkelijk de 3-1 na. Van Vaerenbergh ging op zoek naar zijn derde van de avond, maar aan het scoreverloop veranderde in het tweede bedrijf niets meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties