Reactie Wát een coach, die Ranieri: "Écht, ik had Mahrez gewurgd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 1 reacties
Wát een coach, die Ranieri: "Écht, ik had Mahrez gewurgd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De persconferentie van Claudio Ranieri was hét interessantste gisteren na Club Brugge - Leicester. Naast de chaos bij de Brugse interviews, waar de spelers die er écht toe deden hun mond niet mochten openen, zorgde hij met zijn ontwapenende persoonlijkheid voor gelach.

Eerlijk, we hebben genoten van de persbabbel van Ranieri. Had hij niet gezeten, we hadden het kunnen onderbrengen in de categorie stand-up comedy. In de voetbalwereld komt eigenlijk alleen Lombaerts op een goeie dag in de buurt.

Vooral over Mahrez kwamen enkele leuke zaken naar boven. De winger wervelde tegen Club, maar kan in Engeland momenteel geen portie fish and chips door de Tower Bridge schoppen. "Dat hij nu wel presteerde? Misschien heeft hij de Champions League-hymne liever dan mijn 'dilly dang dilly dong'."

Zijn 'dilly dang dilly dong', dat klinkt zo.

Hét beste moment kwam echter toen de penalty van Mahrez ter sprake kwam. Die sloeber is immers niet aangeduid om die zaken te trappen. "Hij heeft héél veel geluk dat hij scoorde", aldus Ranieri. "Anders had ik hem...(maakt gebaar alsof hij de handen rond de nek van de speler legt en eens goed knijpt)."

"Hoe zeg je dat nu weer", vroeg Ranieri aan zijn persverantwoordelijke. De man liep het al dun door de broek en hij wou de aimabele Italiaan natuurlijk geen doodsbedreiging in de mond leggen. Uiteindelijk kwam Ranieri er zelf op. "Wurgen! Ik had hem gewurgd!" Héérlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties