Reactie Zulte Waregem haalt gram tegen Kortrijk dankzij Leye: "Voor de fans was het erg belangrijk"

Zulte Waregem haalt gram tegen Kortrijk dankzij Leye: "Voor de fans was het erg belangrijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zijn nog zekerheden in het leven. Mbaye Leye die als rode wijn beter wordt per maand dat hij ouder wordt. En uitzinnige supporters die dat samen met de skip vierden. De Gaverbeek gaat het feestje tegemoet.

Laat ons beginnen bij die uitzinnige fans. Een kwartier na de match stonden ze nog steeds te dansen en te springen op de tribunes, zoals ze ook anderhalf uur (!) voor de match al deden. "We wilden deze zege absoluut tegen Kortrijk halen", kirden ze achteraf. "Ons ploeg heeft er voor gevochten en de *** naar huis gestuurd zonder punten. Waanzinnige sfeer!"

Mbaye Leye: "Leidersplaats is niet belangrijk"

Mbaye Leye dan. Die scoorde zijn vijfde van het seizoen met een enig mooie vrije trap en verzekerde zo zijn ploeg van een verlengd verblijf helemaal bovenaan de rangschikking. "Dat is niet het belangrijkste op dit moment", herhaalde hij de woorden van Francky Dury van deze week.

De manier waarop de punten worden gehaald is momenteel het belangrijkste: "We werken voor elkaar en we speelden goed tegen een team dat vooral op de counter speelde", aldus Leye. "Dat ik opnieuw kan scoren? Ik werk hard in een erg goede ploeg. Ze kennen mijn kwaliteiten en houden daar rekening mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties