Liverpool wint met B-elftal in League Cup, moet Mignolet vrezen voor zijn plaats?

Koen Frans
Koen Frans
| 2 reacties
Liverpool wint met B-elftal in League Cup, moet Mignolet vrezen voor zijn plaats?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Klopp zei na de vlotte League Cup zege tegen Derby Country (0-3 winst) dat het 'alleen maar goed is dat er zoveel concurrentie is'. Onze landgenoot Simon Mignolet zat dinsdag op de bank, Divock Origi speelde wel en bedankte met een doelpunt.

Enkele basisspelers kregen gisteren rust van Jurgen Klopp. Liverpool nam in de League Cup de maat van Derby Country zonder Daniel Sturridge, Adam Lallana, Georginio Wijnaldum en Sadio Mané. Ook Simon Mignolet hoefde niet te spelen, reservedoelman Loris Karius kreeg zijn eerste basisplaats.

Lallana, Wijnaldum, Mané, ... Zij keren zaterdag tegen Hull City waarschijnlijk weer terug in de basis, maar mogelijk geldt dat niet voor iedereen. "Hoe meer spelers ik heb, des te moeilijker worden de keuzes die ik moet maken, maar dat is alleen maar goed voor Liverpool", zei Klopp na de gewonnen League Cup wedstrijd.

De nieuwe Duitse doelman Loris Karius kreeg gisteren voor het eerst zijn kans.

Wie is nummer één?

Zo weet Klopp nog niet wie zijn eerste doelman zal zijn. "Er is op dit moment geen nummer één. Ik ga ook niet zeggen dat iemand onze centrale verdediger is voor de volgende vijftien maanden. Ze moeten presteren en blijven beter worden", liet de Duitser optekenen in de Britse media.

Klopp wilde dan ook niet zeggen of Mignolet komend weekend tegen Hull in doel zal staan. "Loris was in het voordeel in de voorbereiding, maar kon daar door zijn blessure geen gebruik van maken. Simon kwam terug van de nationale ploeg en deed het schitterend. Het is een logische vraag, maar het antwoord is dat niet. Als ik 'ja' zeg, wat moet Loris dan niet denken? En als ik 'nee' zeg, wat moet Simon dan niet denken?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties