Reactie Lardot opnieuw onder vuur: "Verkeerd ingegooid, écht naar de grond"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lier
| 45 reacties
Lardot opnieuw onder vuur: "Verkeerd ingegooid, écht naar de grond"
Foto: © photonews

Na affluiten van Lierse-AA Gent werd scheidsrechter Lardot belaagd door al wat geelzwart bloed heeft. De assistent-coach en de voorzitter gingen zelfs met ballen een voorbeeld stellen. Hun twistpunt richting Lardot: de winning goal van Gent.

Niet alleen viel die in extra tijd, iets wat doorgaans ook voor frustratie kan zorgen, maar vooral de inworp die eraan vooraf ging zette kwaad bloed. Foket gooide de bal immers richting de grond, iets wat erg vaak afgefloten wordt.

"Ik vond dat Foket die bal foutief inwierp en er een ingooi voor ons moest komen", aldus Eric Van Meir. "Voor jullie is dat misschien een detail, maar wij slikten er wel een doelpunt door", ging de coach verder.

Extra zuur dat we die match op die manier verliezen

-Thomas Wils

Ook Thomas Wils zag dat de bal foutief in het spel gebracht werd. "Het was niet goed ingegooid, die ging echt naar de grond. Het zijn kleine dingen, maar die actie doet ons wel dood. Het is extra zuur dat we daardoor die wedstrijd verloren."

Toch zocht Van Meir geen excuses voor de nederlaag. "Kijk, als die goal niet in de 91e minuut niet valt, zou die er in de verlenging wel gekomen zijn. Gent was de betere ploeg en ze hadden de scheidsrechter niet nodig om hier te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties