Ex-Bruggeling behoedt Inter voor nederlaag, Miangue krijgt vertrouwen

Inter heeft voor het eerst in vier wedstrijden punten verspeeld in de Serie A. Na drie winstmatchen, waaronder eentje tegen Juventus, moest het tegen Bologna zich tevreden stellen met een punt. Maar dat was niet het nieuws van de dag.

Hét nieuws was dat Senna Miangue zijn debuut maakte bij de ploeg van Frank de Boer. En de Nederlander liet onze landgenoot negentig minuten op het veld staan. Al begon het niet goed voor de jonkies van De Boer, want Kondogbia verloor de bal op het middenveld en Bologna counterde razendsnel. Destro scoorde daaruit de 1-0.

Inter probeerde er snel iets aan te doen en net voor rust scoorde oude bekende Ivan Perisic de gelijkmaker. Een knappe volley trouwens! Icardi miste nog de 1-2. Twee keer zelfs, want net na de rust kreeg hij ook een dot van een kans, maar doelman Da Costa had een geweldige redding in huis.