Wie moet De Bruyne vervangen? Hij speelt in Duitsland
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Thorgan Hazard wordt naar voor geschoven als de vervanger van Kevin De Bruyne

Wie moet De Bruyne vervangen? Hij speelt in Duitsland

Kevin De Bruyne, die in een supervorm verkeerde, zal er niet bijlopen in de matchen van de Rode Duivels tegen Bosnië en Gibraltar. De 25-jarige aanvallende middenvelder staat zo'n vier weken aan de kant. Maar wie moet hem vervangen?

De Bruyne blesseerde zich tegen Swansea en is enkele weken buiten strijd met een hamstringletsel. En daar kan één jongen van profiteren: Thorgan Hazard. De middenvelder speelt een schitterend seizoensbegin bij Borussia Mönchengladbach. In negen matchen scoorde hij zes keer en gaf hij drie assists. Cijfers die ook Roberto Martinez niet ontgaan kunnen zijn.

Martinez heeft natuurlijk nog andere keuzes, maar het zou het juiste moment zijn om Hazard eens te testen. Thorgan liet zich dit weekend ook al uit over de mogelijkheid om met zijn broer samen te spelen. "Het is mijn grootste droom om met hem samen te spelen. Maar dat kan zelfs na onze carrière, voor het plezier."

Thorgan scoorde al zes keer en gaf drie assists.

Maar die droom zou wel eens sneller kunnen uitkomen dan gedacht. Thorgan verzamelde tot nu toe slechts acht minuten als A-speler bij de nationale ploeg. In 2013 mocht hij invallen, maar Eden was toen geblesseerd.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties