Dequevy houdt het rustig: "Aan die leidersplaats moeten we nog niet denken"

Dirk Pieters
| 8 reacties
Dequevy houdt het rustig: "Aan die leidersplaats moeten we nog niet denken"
Foto: © SC

Vanavond staat in 1B de wedstrijd tussen Antwerp en Union op het programma. We blikten vooruit naar de partij met Joeri Dequevy, vorig weekend nog trefzeker vanop de stip.

Joeri Dequevy is helemaal terug en dat liet hij afgelopen weekend zien tegen Cercle Brugge. Met een uitgelokte penalty én strafschopdoelpunt bracht hij The Great Old afgelopen weekend nog op voorsprong tegen De Vereniging.

"Het was een moeilijk moment. Scoren lukte de laatste weken heel moeilijk Camus had al eens een penalty gemist. Er was druk, maar daar trok ik me niets van aan", aldus Dequevy die de strafschop eerst zelf had uitgelokt.

Geen discussie op het veld wie de strafschop ging nemen. "Er zijn drie spelers aangeduid die een strafschop mogen nemen. Wie zich het beste voelt en vertrouwen heeft mag hem trappen. Ik nam mijn verantwoordelijkheid."

Toch wil de flankaanvaller met het oog op Union niet teveel vertrouwen uitstralen. "Iedereen spreekt over terug naar boven kijken én die eerste plaats terug te nemen, maar we moeten daar nog niet aan denken. Eerst en vooral moeten we ons niveau terugvinden. In deze competitie kan het snel gaan", sloot Dequevy af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties