Slecht nieuws voor Batshuayi? 'Chelsea plant groot transferoffensief in januari'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Slecht nieuws voor Batshuayi? 'Chelsea plant groot transferoffensief in januari'
Foto: © Photonews

Chelsea moet zich dit seizoen herpakken na een desastreus jaar. Een geoliede machine is de ploeg van Antonio Conte hoegenaamd nog niet. Chelsea prijkt momenteel op de zevende plaats in de Premier League en kon nog niet altijd overtuigen.

Sterke man Roman Abramovich kijkt dan ook al uit naar de eerstvolgende transferperiode, in januari. Volgens The Daily Telegraph wil de miljardair Chelsea nog maar eens van een kwaliteitsinjectie voorzien.

Leonardo Bonucci (Juventus) – hij was ook tijdens de zomermercato nog in beeld – zou nu écht moeten gehaald worden, terwijl er ook voorin vers bloed bij moet komen. Pierre-Emerick Aubameyang zou hoog op het verlanglijstje van Abramovich staan.

Slecht nieuws voor Batshuayi

De spits van Borussia Dortmund was afgelopen zomer bijna weg uit het Signal Iduna Park, maar bleef uiteindelijk toch bij de club. Mocht de man uit Gabon naar Chelsea trekken, zou dat slecht nieuws zijn voor Michy Batshuayi. Onze landgenoot krijgt nu al weinig minuten en de komst van Aubameyang zou niet bepaald bevorderlijk zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties