Vleminckx beseft dat het snel kan gaan: "Grote kans dat we dan de eerste competitie nog kunnen winnen"

Redactie
| 9 reacties
Vleminckx beseft dat het snel kan gaan: "Grote kans dat we dan de eerste competitie nog kunnen winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Vleminckx is bij Antwerp stilaan onder stoom aan het komen en met hem ook de volledige Great Old. Tegen Lierse kunnen ze dit weekend de kloof met de toppers alweer wat kleiner maken. "Dit was eindelijk het Antwerp dat de mensen willen zien en verwachten te zien."

De 4-0 van Antwerp tegen Union? Dat was misschien wel dé referentiematch die stamnummer 1 nodig had om dit seizoen alsnog iets van de eerste competitie te maken.

De kloof met Lierse is plots niet eens zo groot meer, met nog vijf extra overwinningen lijkt plots alles opnieuw mogelijk. Zo gek kan het lopen in 1e nationale B. En dat beseft Vleminckx zelf ook.

Zeker dat we die eerste competitie nog kunnen winnen

"Chapeau dat ze in de bestuurskamer geduld hebben opgebracht. Vandaag is de ommekeer hopelijk een feit. We zijn back in business, dat is het belangrjkste", aldus de goalgetter in Het Laatste Nieuws.

"Zondag naast Lierse? Zo snel kan het dus gaan. Als we die vijf laatste wedstrijden winnen, dan ben ik zeker dat we nog die eerste plaats kunnen pakken. Maar laat ons eerst maar de focus houden op Lierse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties