Reactie Eric 'Hannibal' Van Meir: "Ons plan werkte perfect"

Eric 'Hannibal' Van Meir: "Ons plan werkte perfect"
Foto: © photonews

Het enige wat ontbrak bij Eric Van Meir na de wedstrijd waren een dikke sigaar en een Engelse tongval: 'I love it when a plan comes together'. En dan was hij een kopie van Hannibal uit de A-team. Van Meir had een plan opgesteld om Antwerp in de val te lokken en dat werkte volgens verwachting.

Van Meir had Antwerp scherp laten analyseren tijdens hun wedstrijd tegen Union (4-0). En hij had daaruit lessen getrokken. "De mensen die de bal mochten krijgen, kregen hem ook en de jongens die hem absoluut niet mochten krijgen, kregen hem niet. Hairemans en Camus mochten niet aan de bal komen, want zij zijn de mannen die de kansen creëren", lachte hij in zijn vuistje.

"Ik ben heel tevreden met de ploeg en hoe ze gespeeld hebben", ging hij verder. "In het verleden kregen deze jongens de stempel dat het wel leuke voetballers zijn, maar geen karakter hebben. Wel, deze match hebben ze het perfecte antwoord gegeven", vond Van Meir.

Accident de parcours

Na een 1 op 6 staat Lierse nu ineens aan de leiding en met nog vier matchen te gaan kunnen ze de periodetitel ruiken. "We moeten daarin voorzichtig zijn, want we hebben nog moeilijke wedstrijden. Maar we hebben wel getoond dat de match tegen Roeselare een 'accident de parcours' was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties