Frédéric Frans is vol lof voor zijn aanvallers: "Gelopen voor drie matchen"

Frédéric Frans is vol lof voor zijn aanvallers: "Gelopen voor drie matchen"
Foto: © photonews

Lierse deed het gisteren tegen Antwerp op een manier die we niet gewend zijn van de technisch onderlegde ploeg. Op het Lisp lieten de talenten echter zien dat ze meer in hun mars hebben dan enkel lekker voetballen.

The Great Old had geen antwoord op de inzet van de mannen van het Lisp. Zelfs de kwieke aanvallers liepen alsof hun leven ervan afhing. "Ik heb wel wat ballen moeten wegwerken", lachte Frédéric Frans. "Maar dat was ons plan: een strakke organisatie neerzetten. En buiten een afstandsschot hebben we weinig weggegeven. Zij hadden het balbezit, maar dat was ingecalculeerd."

En Frans had lof voor de spelers voor hem. "Onze aanvallers hebben het heel makkelijk voor ons gemaakt. Iedereen heeft het er altijd over hoe snel ze wel niet zijn, maar ze liepen alsof hun leven ervan af hing. Ze hebben in één match wel drie wedstrijden gelopen. Een dikke pluim voor hen", aldus de verdediger.

Dit is echt een zotte groep

Frédéric Frans

Nochtans dachten er velen dat de jongens van Eric Van Meir het geen negentig minuten gingen volhouden. "Ja, maar bij de rust dacht ik wel dat als we dit nog eens 45 minuten konden brengen, we een kans maakten", zei Frans nog. "Dit is een jonge ploeg die kan vechten. Ik heb nog nooit een ploeg geweten die zo aan elkaar hangt. Dit is echt een zotte groep. En het is onze sterkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties