Jacobs hard voor toptalent: "Hij is ver verwijderd van de Rode Duivels'

Redactie
| 9 reacties
Jacobs hard voor toptalent: "Hij is ver verwijderd van de Rode Duivels'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels deden het prima tijdens de voorbije interlandperiode. Zes op zes tegen Bosnië-Herzegovina en Gibraltar. Bij de nationale beloften was het heel wat minder: er werd verloren tegen Montenegro en Letland, waardoor het EK van volgend jaar als sneeuw voor de zon verdween.

Zelfs Charly Musonda Junior, hét grote talent van deze generatie jonge Duivels, slaagde er niet in om zijn ploeg over de streep te trekken. “Deze Musonda is ver verwijderd van een selectie voor de Rode Duivels”, aldus Ariël Jacobs in Het Laatste Nieuws. “Wat niet wil zeggen dat we hem moeten afschrijven.”

Benoît Thans legt de vinger op de wonde. “Iedereen is het eens dat iemand als Musonda Junior een fantastische speler is. Alleen moet ook hij begrijpen dat je niet puur op talent kan teren.”

Niet één doelpunt

“Musonda heeft in heel deze kwalificatiecampagne niet één doelpunt gemaakt, en hij verloor de voorbije dagen van Montenegro én Letland. Dat kan niet”, besluit de voormalige speler van onder meer Club Luik, Standard en Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties