Meeuws twijfelt niet: "Tegen Antwerp zeg ik volmondig ja"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 32 reacties
Meeuws twijfelt niet: "Tegen Antwerp zeg ik volmondig ja"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Bij Antwerp werd coach Fred Vanderbiest na de tegenvallende resultaten bedankt voor bewezen diensten. In de wandelgangen viel intussen al de naam van Walter Meeuws. Voetbalkrant.com contacteerde hem voor een reactie.

Meeuws kende bij Antwerp zijn beste periode, hij won er de Beker en haalde in 1993 de finale van de Beker der Bekerwinnaars. Op Wembley werd verloren van Parma, maar Antwerp is tot op heden nog steeds de laatste Belgische ploeg in een Europese finale.

Bekerwinnaar

De coach zelf werd nog niet gecontacteerd. "Ik heb nog niets gehoord van Antwerp", aldus Meeuws, die zeker openstaat voor de uitdaging. "Als Antwerp mij vraagt, zeg ik volmondig ja", ging de voormalige bondscoach verder.

Hoog tijd dat Antwerp terug naar eerste klasse geraakt

"Ze willen vrij snel een nieuwe coach hebben, hoorde ik. Dus denk ik dat ze momenteel met anderen praten. Voor veel coaches is het een mooie club en een mooie uitdaging." De doelstelling is alvast duidelijk.

"Aan het eind van de rit moet Antwerp gewoon opnieuw in eerste klasse geraken. Het wordt hoog tijd. Qua uitstraling, geschiedenis en supporters verdient Antwerp dat. Of dat met of zonder mij is, zal de komende dagen duidelijk worden", sloot Meeuws af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties