Reactie Vormer beseft: "Het is voorbij, maar we moeten verder voor de eer en trots van Club Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Vormer beseft: "Het is voorbij, maar we moeten verder voor de eer en trots van Club Brugge"
Foto: © photonews

Het zag er meer dan een uur erg goed uit voor Club Brugge, dat verdiend met een voorsprong de rust was ingetrokken. Maar in de tweede helft kroop blauw-zwart achteruit en het kreeg in de absolute slotfase zelfs nog het deksel op de neus. De Europese ambities zijn zo vervolgen volgens Ruud Vormer.

"We speelden echt een hele goede eerste helft. Er was niets aan de hand, integendeel. We konden dan ook met een goed gevoel de kleedkamers intrekken", was Vormer bij Q2 zichtbaar ontgoocheld na de partij tegen de Portugezen.

We hebben het aan onszelf te danken

"We zeiden tijdens de rust tegen elkaar dat we zo moesten doorgaan, maar het werd wel wat lastiger in de tweede helft. We gingen te laag staan en dan kunnen die mannen goed voetballen, maar we hadden het gewoon zelf moeten afmaken."

"Na de tegengoal werden we bang voor die tweede goal en zo krijgen we die uiteindelijk ook. We hebben het aan onszelf te danken. Of het nu voorbij is? Dat denk ik wel, we moeten realistisch zijn. Voor de eer en trots van Club Brugge gaan we nu door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties