'Rode Duivel is topprioriteit voor... Real Madrid'
Redactie
| 5 reacties

'Rode Duivel Thibaut Courtois is topprioriteit voor... Real Madrid'

'Rode Duivel is topprioriteit voor... Real Madrid'
Foto: © photonews

Er gaat geen transferperiode voorbij of hij wordt in verband gebracht met een transfer. Nu komen de geruchten echter ietwat vroeg op gang, want meer dan twee maanden voor de wintermercato wordt Thibaut Courtois nadrukkelijk in verband gebracht met... Real Madrid.

Eind september gaf Courtois in een interview met The Times aan dat hij het ooit zou willen terugkeren naar Spanje. Quotes uit dat interview worden nu weer gretig opgepikt door Spaanse media, die eraan toevoegen dat de Rode Duivel Chelsea zou kunnen verlaten voor een bedrag van om en bij de 56 miljoen euro.

Het is niet duidelijk of Real Madrid bereid is om dat bedrag op tafel te leggen. Wat wél duidelijk is, is dat Real zich maar wat graag met Courtois zou willen versterken. Eerst was er sprake dat de Spaanse topclub zou wachten tot de zomer van 2019, wanneer het contract van de keeper afloopt, maar dat is natuurlijk nog wel even.

Er hangt al een tijdje elektriciteit in de lucht tussen Real en Courtois

Het is een publiek geheim dat Real Madrid zich op een dag wil versterken met Courtois. De Koninklijke was toen de Belg destijds bij Atlético Madrid onder de lat stond al gecharmeerd door diens kwaliteiten. Ook huidig trainer Zinédine Zidane is fan van Courtois. Dat het dus ooit tot een huwelijk kan komen, lijkt niet uitgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties