Beloften Club Brugge geven goede voorbeeld en nemen wraak op Porto

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

De beloften van Club Brugge hebben uitgepakt met een nette prestatie in de Youth League. Zo hebben ze nog steeds alle uitzicht op de volgende ronde. Wie weet kan het ook de A-ploeg vanavond inspireren.

De beloften van Club Brugge verloren twee weken geleden in eigen huis met 0-2 van Porto, nu wilden ze wraak nemen. En dat lukte ook, want blauw-zwart pakte uit met een erg sterke wedstrijd én won verdiend in Porto.

Osei-Berkoe was de man van de eerste helft. Eerst poeierde hij een voorzet van Vlietinck tegen de touwen, tien minuten later rondde hij een knappe dribbel mooi af: 0-2 aan de koffie.

Na de pauze ging Club Brugge op zijn elan door, aanvoerder Jur Schryvers maakte er met een kopbal vanop een corner 0-3 van, Rui Pedro redde de Portugese eer in minuut 94. En zo heeft blauw-zwart nu 7 op 12 en komt het tot op twee punten van leider Porto. De groepswinnaars gaan rechtstreeks door naar de 1/8e finales, de nummers 2 spelen een play-off.