Club en Preud'homme in het hol van de leeuw draak

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Porto
| 9 reacties
Club en Preud'homme in het hol van de <s>leeuw</s> draak
Foto: © photonews

Club Brugge krijgt vanavond de kans om toch nog iets van deze Europese campagne te maken. Het was voorlopig, met een nul op negen, een treurige bedoening voor de landskampioen.

Michel Preud'homme weet hoe moeilijk winnen op Porto is. "Ik heb hier nooit met Benfica kunnen winnen in de vijf jaar dat ik daar gespeeld heb. Het is niet gemakkelijk om hier drie punten te pakken, maar er is altijd een kans. We hadden thuis ook 2-0 kunnen uitlopen."

"In sport is er altijd een mogelijkheid, we gaan ons best doen." Dat Porto misschien al met de Clasico tegen Benfica in de kopjes zal zitten, veegt hij van tafel. "FC Porto heeft een lange traditie in Europa. Ze zullen eerst focussen op deze wedstrijd."

"De competitie is ook nog lang, ze hebben nog alle tijd om Benfica in te halen." Morgen moeten we alvast geen Depoitre verwachten in de basis. De ex-spits van Gent ligt bij Nuno Espirito Santo niet in de bovenste schuif.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op Club Brugge kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties