Als Roberto Martinez een Rode Duivel mocht zijn, dan koos hij resoluut voor één man: "Ik ben erg onder de indruk"

Redactie
| 0 reacties
Als Roberto Martinez een Rode Duivel mocht zijn, dan koos hij resoluut voor één man: "Ik ben erg onder de indruk"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Roberto Martinez is ondertussen al even aan de slag als bondscoach van de Rode Duivels. De Spaanse trainer krijgt steeds meer zicht op het kunnen van zijn spelers, maar... Wat als hij een Rode Duivel kon zijn?

Wel, dan zou Martinez voor Axel Witsel kiezen. “Hij is zo’n indrukwekkende persoonlijkheid. Iemand die al lang in Rusland speelt en zo betrouwbaar is. In Rusland houden ze van hem. Hij mist geen minuut, staat er altijd. Dat toont hoe intelligent hij is", klinkt het in Het Nieuwsblad​. 

“Ik ben erg onder de indruk van Axel. Met zijn tactische intelligentie kan hij zich aanpassen aan verschillende systemen. Zijn carrièrestap naar Rusland heeft hem geholpen die open geest te hebben. Want leven en werken in Rusland is een echte test, zowel voor een mens als voor een voetballer.”

Volgende stap

De bondscoach is alvast benieuwd waar Witsel in de toekomst nog zal spelen. “Ik weet niet wat de volgende stap in zijn carrière zal zijn. Ik ben wel benieuwd, want dat kan een grote impact hebben op wat hij ons kan bijbrengen in de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties