Ibrahimovic opnieuw in opspraak, en deze beelden maken duidelijk waarom
Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties

Zlatan Ibrahimovic opnieuw in opspraak, en deze beelden maken duidelijk waarom

Ibrahimovic opnieuw in opspraak, en deze beelden maken duidelijk waarom
Foto: © Photonews

Neen, het is tot dusver niet het seizoen van Manchester United of Zlatan Ibrahimovic. Donderdagavond ging de ploeg van José Mourinho opnieuw onderuit, deze keer op het veld van het Turkse Fenerbahçe.

Manchester United moest een hele wedstrijd achtervolgen, nadat Moussa Sow er aan het begin van de match met een heerlijke omhaal 1-0 van had gemaakt. Op den duur nemen de frustaties de bovenhand, vraag maar aan Zlatan Ibrahimovic.

De Zweedse topspits kreeg het gedurende de wedstrijd aan de stok met zijn rechtstreekse belager: Simon Kjaer. De Deense verdediger moet het bloed van onder Zlatans nagels hebben gehaald, want de speler van Manchester United greep Kjaer op een gegeven moment zelfs naar de keel.

Geen kaart, maar toch nog schorsing?

Op onderstaande beelden is duidelijk te zien hoe Ibrahimovic zijn tegenstander naar de keel grijpt. Vermoedelijk fluisterde de Zweed zijn tegenstrever ook nog enkele niet zo vriendelijke woorden toe. De vierde official moest de kemphanen uit elkaar halen. Mogelijk volgt er alsnog een schorsing voor Zlatan, want scheidsrechter Milorad Mazic liet het voorval zonder kaart passeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 1/16 Finales (H)

Nieuwste reacties