Fantastische wedstrijd voor ARB Hamme, maar geen overwinning

Redactie

Hamme moest tegen Limal tonen wat het waard was, na het puntenverlies in de voorbije wedstrijden. Na de winst van vorige week liet het echter opnieuw iets liggen. Na een fantastische partij weliswaar.

Aan de rust stond Limal 0-2 voor. Toch wel een verrassing, want het team is een nieuwkomer op het hoogste niveau en ontbeert soms wat de ervaring. Maar daar trokken ze zich in Hamme niets van aan.

De thuisploeg aasde op revanche en ging in de tweede helft als een stormram op doel af. Het resulteerde dan ook in een 5-2 tussenstand, waardoor de punten in Hamme leken te blijven.

Maar in een doldwaas slot draaide alles toch nog een keer om. Eindstand 5-5 na een match om duimen en vingers af te likken. Al bij al misschien een verdiend punt voor beide ploegen na zo'n spektakel.