Opnieuw Rode Duivel, maar Guardiola heeft (voorlopig) geen plaats voor Kompany

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Opnieuw Rode Duivel, maar Guardiola heeft (voorlopig) geen plaats voor Kompany
Foto: © Photonews

Roberto Martinez haalde Vincent Kompany na heel wat blessureleed opnieuw bij de selectie van de nationale ploeg, maar bij Manchester City moet onze landgenoot geduld blijven oefenen.

Kompany is stilaan weer de oude na zijn jongste blessure, maar het is duidelijk dat Pep Guardiola geen enkel risico neemt met zijn verdediger. De Spaanse oefenmeester speelde even met de gedachte om Kompany zaterdagnamiddag tegen Middlesbrough aan de aftrap te brengen, maar deed dat uiteindelijk niet.

Nog geen basisplaats bij Rode Duivels?

Roberto Martinez wilde vrijdagmiddag bij de bekendmaking van zijn selectie niet al te veel kwijt over de situatie van Kompany. De bondscoach gaf wel aan dat mogelijke speelminuten bij de Rode Duivels zouden afhangen van het feit of Kompany dit weekend bij City al dan niet zou spelen.

Dat Kompany op de bank moest beginnen bij zijn club, wil dus wellicht ook zeggen dat hij niet aan de aftrap zal verschijnen bij de nationale ploeg. Wie weet behoort een invalbeurt tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland wél tot de mogelijkheden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties