Dit zijn de tien waardevolste spelers van de Jupiler Pro League

Tim Bex
Tim Bex
| 58 reacties
Dit zijn de tien waardevolste spelers van de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Jupiler Pro League versterkte zich afgelopen zomer met enkele nieuwe namen. Nicolae Stanciu, Lukasz Teodorczyk, Tomas Pina, Orlando Sa, ... Allemaal kwamen ze deze zomer naar onze Belgische competitie om zich te tonen en zo een transfer naar een buitenlandse topclub te versieren.

Maar wie zijn nu eigenlijk de meest waardevolle spelers van de Jupiler Pro League? De top drie wordt aangevoerd door Youri Tielemans.

Het 19-jarige toptalent van RSC Anderlecht viel in tijdens de oefeninterland tegen Nederland en werd al meermaals genoemd bij topclubs zoals Atlético Madrid, Borussia Dortmund en Manchester United. Hij zou zo'n 14 miljoen euro moeten kosten.


Tielemans wordt gevolgd door Leon Bailey en José Izquierdo. Bailey, het goudhaantje van Racing Genk speelt zich de laatste tijd in de kijker en het is geen geheim dat hij graag een stapje hogerop wil zetten. Bailey is zo'n 12,5 miljoen euro waard, een bedrag dat sommige topclubs maar al te graag zouden willen spenderen.

Ook voor Izquierdo, die net terug is uit blessure, is het misschien eens tijd voor iets anders. De Colombiaanse vleugelaanvaller zit al aan zijn derde seizoen bij landskampioen Club Brugge. Zijn waarde wordt geschat op negen miljoen euro.

De volledige top tien kan u hieronder vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties