Fans Antwerp reageren: "Gelukkig is het Bico niet gelukt" en "Hopelijk komt er nu rust"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters
| 6 reacties
Fans Antwerp reageren: "Gelukkig is het Bico niet gelukt" en "Hopelijk komt er nu rust"

John Bico ligt buiten. En daar zullen weinig supporters rouwig om zijn gezien de anti-Bico gezangen van de laatste weken. De supporters haalden dus hun slag thuis en reageren dan ook opgelucht.

De Ridder is één van de fans die niet begreep waarom men naar Bico trok om een functie te bekleden bij zijn geliefde club. "Na wat hij vorig jaar gezegd en geprobeerd had, vond ik het al raar dat hij ooit bij ons binnen is geraakt", reageert De Ridder bij Voetbalkrant.com. "Wat er binnen de bestuursmuren werd afgesproken, daar hebben de supporters het gissen naar."

"Wel hebben we kunnen vaststellen dat hij op zeer korte termijn zijn Brussels accent heeft willen drukken op ons puur Antwerps kind. Gelukkig kon hij niet doordrukken en is het bestuur - al dan niet onder druk van de trouwe supporters - tot inzien gekomen dat er een andere weg ingeslagen moest worden", vervolgt De Ridder.

Wederzijds respect dwing je af en dat koop je niet, met geen geld van de wereld

Julien De Ridder

En hoe moet het verhaal nu verder? "Ik hoop dat er toenadering komt tussen de fans en het bestuur. En dat er een oplossing gezocht wordt voor het tot op heden troosteloze seizoen. Patrick Decuyper moet gewoon inzien dat wij als fans een absolute meerwaarde zijn om Antwerp zijn glorie terug te geven."

"Geld is één, emoties en gedrevenheid iets helemaal anders. Wederzijds respect dwing je af en dat koop je niet, met geen geld van de wereld! Wat betreft de opvolging van de trainers hoop ik dat het iemand wordt die de combinatie van mooi aanvallend voetbal en passi voor het spel op de mat kan leggen. Want daarvoor komen we naar de Bosuil."

Geef de volgende trainer geen contract voor zes maanden - Olivier Landman

Ook Olivier Landman, fan sinds jaar en dag, spreekt over "een goeie beslissing". "Er duiken dagelijks nieuwe verhalen op over stamnummers, transfers enzovoort", aldus Landman. "Het ging spijtig genoeg niet meer over het sportieve. Het was wel een slechte beslissing om Bico binnen te halen, zoiets kan op Antwerp nooit lukken."

"Hopelijk komt er nu rust op de club en dit kan alleen door een goede technische staf samen te stellen. En geef hen geen contract voor zes maanden met opties of we hebben volgend seizoen een nieuwe trainer nodig. Namen noemen is moeilijk, er valt over elke trainer wel iets negatief te zeggen, maar het belangrijkste is dat Patrick Decuyper nu een duidelijke keuze maakt. Het zal dit keer moeten kloppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties