Clubicoon Svilar stelt zich enorm veel vragen: "Eddy Wauters was toch zo slecht nog niet hé?"

Clubicoon Svilar stelt zich enorm veel vragen: "Eddy Wauters was toch zo slecht nog niet hé?"

Het is nog geen moment rustig geweest bij Antwerp dit seizoen. Drie trainers zijn er al vertrokken, de resultaten vallen tegen en het bestuur kan maar geen duidelijkheid bieden. Ook clubicoon Ratko Svilar schudde het hoofd...

Svilar sleet in totaal 20 jaar als speler en lid van de technische staf bij de Great Old en heeft dus al het één en ander meegemaakt, maar dit zag hij nog niet. Alle twintig van die jaren sleet hij onder ex-voorzitter Eddy Wauters en het respect voor de man is er de laatste jaren enkel nog dieper geworden. "Spijtig dat Eddy zo oud al is. Want zo slecht was hij toch niet hé?", vraagt de ex-doelman de fans. "Ik denk dat hij het nu nog altijd beter zou doen dan eender wie dat er nu zit."

Svilar ziet het allemaal met lede ogen gebeuren. "Het is allemaal bussiness in Antwerp wat de klok slaat. Waar komt het geld vandaan? Wie zet al die spelers daar? Er zitten veel managers rond de club die hun spelers daar allemaal willen stallen. Het is jammer voor de supporters, want zij verdienen een club in eerste klasse. Ze blijven de club altijd trouw. Het zijn fantastische fans."

Het is jammer voor de supporters, want zij verdienen het om in eerste te staan

Het hart van Svilar bloedt dan ook. "Wat een circus is het toch. Waarom werd Vanderbiest ontslagen? Ik hoorde dat ze nog redelijk wat geld voor hem betaald hebben aan Cercle Brugge. En Gevaert terughalen na hem ontslagen te hebben om na drie weken alweer op te stappen. En dan Bico... Tja! Waarom werd die in de eerste plaats gehaald? Veel vragen waar een antwoord op moet komen. Ik denk er het mijne van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties