Antwerp-speler reageert opgelucht: "Dictatuur is voorbij"
Tim Bex
Tim Bex
| 3 reacties

Steve Colpaert reageert na het ontslag van sportief manager John Bico

Antwerp-speler reageert opgelucht: "Dictatuur is voorbij"
Foto: © Photonews

Het ontslag van sportief manager John Bico heeft ook bij de spelers van Royal Antwerp FC zijn effect niet gemist. Verdediger Steve Colpaert reageert namens de spelersgroep: "de opluchting is groot."

Colpaert zag dat Bico een verkeerde keuze was. "De voorbije weken waren zwaar, maar het kon alleen nog erger worden", zegt de Antwerpspeler in Gva. "Hopelijk kunnen we het mentaal snel achter ons laten, iedereen motiveren voor de tweede periode en enkele spelers recupereren."

Colpaert was één van de jongens die getroffen werd door Bico. Hij raakte zijn aanvoerdersband kwijt. "Het rijk van Bico kon niet blijven bestaan”, gaat Colpaert verder. “De opluchting is groot, ja, in de eerste plaats voor de supporters, maar ook voor enkele jongens in de groep. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de dictatuur van Bico voorbij is."

Naast Colpaert kan nu misschien ook Jordan Remacle gerehabiliteerd worden. De winger werd door Bico uit de kern gezet en werd duidelijk gemaakt dat hij geen kansen meer zou krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties