Juventus maakt werk van opvolging Buffon: 'Donnarumma, Oblak én Belgische kandidaat op verlanglijst'

Redactie
| 19 reacties
Juventus maakt werk van opvolging Buffon: 'Donnarumma, Oblak én Belgische kandidaat op verlanglijst'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianluigi Buffon verbrak tijdens de afgelopen interlandperiode nog maar eens een record. De 38-jarige doelman van Juventus en Italië veroverde zijn 167ste cap als international en doet op die manier even goed als zijn Spaanse collega Iker Casillas.

Hoewel het er verdacht veel van weg heeft, blijft Buffon natuurlijk niet eeuwig jong. De ervaren doelman zit nu écht wel in de herfst van zijn carrière, en dat beseffen ze ook bij Juventus. Bij de Italiaanse topclub maken ze dan ook werk van een opvolger voor Gigi.

De nog steeds maar 17-jarige Gianluigi Donnarumma werd vanzelfsprekend al naar voor geschoven als opvolger van zijn naamgenoot, maar het is nog maar de vraag of AC Milan zijn goudklompje wil laten gaan naar een rivaal. Juve bewandelt daarom ook andere pistes.

Oblak, Aréola en... Courtois

Zo staan ook Jan Oblak (Atlético Madrid), Alphonse Aréola (Paris Saint-Germain), Alban Lafont (Toulouse) én Thibaut Courtois (Chelsea) op het uitgedunde verlanglijstje van De Oude Dame.

Niet dat Courtois snel naar Italië zal verkassen, maar het moet voor onze landgenoot wel een eer zijn om genoemd te worden als potentiële opvolger van Buffon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties