Reactie Terugkerende Matton maakte bij Gent komaf met uitcomplex: "Enkel alle thuismatchen winnen, is niet genoeg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Terugkerende Matton maakte bij Gent komaf met uitcomplex: "Enkel alle thuismatchen winnen, is niet genoeg"
Foto: © photonews

Thomas Matton was de verrassende vervanger van Brecht Dejaegere in de Gentse basiself op bezoek bij Moeskroen. Het was immers nog maar zijn eerste selectie sinds zijn blessure. Achteraf reageerde hij tevreden.

"Uiteraard doet het deugd dat we hier onze eerste uitzege konden halen, we hebben het ook verdiend", aldus Matton. "Enkel aan het einde gaven we een kans weg, voor het overige kwamen we niet in de problemen."

Toch was het niet allemaal mooi om zien. "We hebben toch wat kansen gecreëerd, ook al was het niet met het mooiste voetbal. Op dit veld was dat ook niet altijd mogelijk. Het was ook duidelijk dat Moeskroen voor een punt ging."

"Als je hoog wil eindigen, volstaat het niet om enkel alle thuismatchen te winnen. We moesten eens een reeks neerzetten en met zes op zes zijn we op weg", aldus Matton die terugkwam na een afwezigheid van meer dan twee maand.

Zijn laatste speelminuten dateerden immers al van elf september en zijn plaats in de basiself kwam toch als een verrassing. "Het liep zeker niet slecht, uiteraard voelde ik nog een gebrek aan ritme, zeker op dat zware veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties