Van Holsbeeck trekt van leer: "Maar de coach weet het: er moet gewonnen worden"

Van Holsbeeck trekt van leer: "Maar de coach weet het: er moet gewonnen worden"
Foto: © SC

Anderlecht is deze morgen héél vroeg vertrokken richting Baku, waar ze morgen Qabala partij geven. Herman Van Holsbeeck kreeg heel wat vragen op de luchthaven over het moeilijke parket waarin Anderlecht momenteel zit.

Herman Van Holsbeeck weet ook dat hij René Weiler maar zolang de hand boven het hoofd kan houden. Als de resultaten niet snel verbeteren, staat ook hij machteloos, al was Weiler zijn keuze. "De enige manier om alle kritiek te stoppen, is winnen", liet Van Holsbeeck weten. "De coach weet dat ook en we gaan hem steunen, maar het aantal opties is klein geworden."

Maar Van Holsbeeck trok ook van leer tegen de - volgens hem - foute informatie die verspreid werd. "Onze coach wordt gedestabiliseerd. In bepaalde media verscheen maandag dat hij na het verlies tegen Zulte Waregem niet op de club verscheen. Maar dat is gewoon quatsch. Het is een mechanisme om de publieke opinie tegen ons te krijgen."

De kritiek op het slechte spel aanvaarden we. Ook op de resultaten en nog andere dingen

Al weet Van Holsbeeck ook dat niet alles ongegrond is. "De kritiek op het slechte spel aanvaarden we. Ook op de resultaten en nog andere dingen, maar geen onwaarheden aub. Spelers en trainer weten dat er gewonnen moet worden, dat wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties