Adrien Trebel legt uit hoe een verlies tegen Celta de Vigo nuttig kan zijn

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez vanuit Vigo
| 8 reacties
Adrien Trebel legt uit hoe een verlies tegen Celta de Vigo nuttig kan zijn
Foto: © photonews

Celta de Vigo en Standard tellen na vier speeldagen elk vijf punten. Het onderlinge duel in Spanje zou dus wel eens beslissend kunnen worden voor de tweede plaats in de groep. Bij de Rouches is er alvast flink wat vertrouwen in een goede afloop.

"We gaan in ieder geval starten met de mentaliteit om te winnen", aldus coach Jankovic. "Dit is onze tweede finale, want we willen het lot in eigen handen houden. Winnen in Spanje kan ons helpen om de stap te zetten naar constante prestaties."

Standard zal het wel moeten zien te doen zonder Dossevi, die geblesseerd is. "Donderdag zullen we meer weten met betrekking op de match van zondag."

Met 5 op 12 speelt Standard nog steeds mee in de strijd om de volgende ronde. Toch is het jammer dat zowel tegen Panathinaikos als Vigo thuis niet werd gewonnen. "Ach, we hebben ons lot nog in eigen handen en zijn tegen Panathinaikos teruggekomen van een 2-0 achterstand", ziet Adrien Trebel het nog positief in.

"Door elk verlies leer je bij, meer zelfs dan door de overwinningen. Je leert wat je verkeerd hebt gedaan en zo kan je groeien als club. Dat doen we nog elke week. We hebben absoluut geen angst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties