Aanvaller die op 500 meter van de Bosuil woont, zag droom nooit in vervulling gaan: "Wilde ooit in het shirt van Antwerp spelen"

Dirk Pieters en Redactie
| 7 reacties
Aanvaller die op 500 meter van de Bosuil woont, zag droom nooit in vervulling gaan: "Wilde ooit in het shirt van Antwerp spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Alves Da Silva Augusto wordt het zaterdagavond een bijzondere wedstrijd. De 33-jarige Braziliaanse Belg gaat met Union op bezoek bij Antwerp, de club waar alles voor hem begon.

"Het is voor mij altijd speciaal als ik tegen Antwerp speel", opent Da Silva in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik woon op 500 meter van het stadion en ik vind de Antwerp-supporters schitterend. Het is een club die in eerste klasse thuishoort. Ik hoop dat ze daar ooit terug spelen."

Ik heb destijds enkele keren contact gehad met Antwerp, spijtig genoeg is het er nooit van gekomen

Da Silva

Da Silva genoot bij de Great Old zijn jeugdopleiding. "Van mijn 12de tot mijn 17de. Ik ging toen veel kijken naar de thuismatchen van de eerste ploeg, met bekende spelers als Patrick Goots, Darko Pivaljevic en Sandra Da Silva."

De aanvaller voetbalde in het verleden voor Antwerpse clubs als Berchem Sport en Cappellen, maar nooit voor Antwerp. "Ik heb destijds enkele keren contact gehad met de club. Spijtig genoeg is het er nooit van gekomen. Ik had graag ooit in het shirt van Antwerp gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties