Jacobs: "Het verraadt ongeduld, zelfs paniek bij AA Gent"

Redactie
| 5 reacties
Jacobs: "Het verraadt ongeduld, zelfs paniek bij AA Gent"
Foto: © photonews

AA Gent plant, bij monde van voorzitter Ivan De Witte, serieuze investeringen op de transfermarkt tijdens deze winterstop. Volgens Ariel Jacobs lopen de Gentenaars te hard van stapel.

Hij ziet ook dat het sinds het vertrek van Depoitre, Kums en Sels een stuk moeilijker loopt voor Gent. "Gent was net de ploeg die wél kon bouwen, twee jaar lang. Maar neem enkele sterkhouders weg en je ziet meteen moeilijkheden", aldus Jacobs in Het Laatste Nieuws.

Hij vraagt zich luidop af of Gent niet teveel ambitie toont. "Een derde plaats, dat zou toch geen mislukking zijn voor Gent? Ik hoor dat Ivan De Witte zwaar wil uithalen op de transfermarkt, maar ik stel mij daar grote vragen bij."

De Witte wil opnieuw Champions League spelen, maar ik zou die ambitie niet zo hard uitspreken

"Het verraadt ongeduld, zelfs lichte paniek bij AA Gent. Iedereen mag weten dat De Witte opnieuw Champions League wil spelen, maar ik zou die ambitie niet zo hard uitspreken. Niet in de fase waarin de club zich bevindt", aldus de ex-coach van Anderlecht.

AA Gent lijkt te zullen toeslaan op de transfermarkt. Vooral tussen de palen denkt men aan een nieuwe nummer één nu Rinne voorlopig door de mand valt en ook Thoelen zijn eerste foutjes beging in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties