Origi breekt de ban voor Liverpool, Benteke scoort in knotsgekke nederlaag (met beelden!)

Koen Frans
Koen Frans
| 2 reacties

Divock Origi is terug! De jonge Belg kwam tegen Sunderland na een halfuur de geblesseerde Coutinho aflossen en brak een kwartier voor tijd de ban voor de Reds. In het slot verdubbelde James Milner de score.

Liverpool moest tegen laagvlieger Sunderland lang wachten op het openingsdoelpunt. In de 75ste minuut vond Rode Duivel Divock Origi dan toch een gaatje. Het was voor de 21-jarige Origi het eerste competitiedoelpunt van het seizoen, hij scoorde wel al twee keer in de League Cup. Liverpool-kapitein James Milner verdubbelde in de blessuretijd de score van op de stip. Liverpool komt zo voorlopig naast Man City aan de leiding in de Premier League.

Ook Christian Benteke leek de held te zullen worden bij Crystal Palace. Hij maakte tien minuten voor tijd de 3-4 op het veld van Swansea, maar de Welshe club keerde de wedstrijd nog om en won uiteindelijk met 5-4. Kampioen Leicester kon in de slotfase een pijnlijke thuisnederlaag tegen Middlesbrough afwenden. Islam Slimani maakte de 2-2 van op de penaltystip.

26/11/2016 13:30Burnley - Manchester City1-2
26/11/2016 16:00Hull City - West Bromwich1-1
26/11/2016 16:00Leicester City - Middlesbrough2-2
26/11/2016 16:00Liverpool FC - Sunderland2-0
26/11/2016 16:00Swansea - Crystal Palace5-4
26/11/2016 18:30Chelsea - Tottenham2-1