KV Mechelen kwam al trainen op Stayen, maar van Truiense spionage is geen sprake: "Wij weten perfect wat we willen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
KV Mechelen kwam al trainen op Stayen, maar van Truiense spionage is geen sprake: "Wij weten perfect wat we willen"
Foto: © photonews

STVV en KV Mechelen komen elkaar dinsdagavond op Stayen tegen voor hun achtste finale van de Croky Cup. En beide teams koesteren bekerambities.

Malinwa liet niets aan het toeval over en trainde maandag al op Stayen. Toch ging STVV-coach Ivan Leko de concurrentie niet bestuderen. "Wij weten perfect wat we willen en kennen de manier waarop Yannick Ferrera Mechelen laat voetballen", liet de Kroaat in aanloop optekenen.

Sint-Truiden heeft dringend nood aan een zege. De laatste overwinning is ondertussen negen (!) duels geleden, toen in de vorige bekerronde tegen Harelbeke. Leko gaf al aan zijn sterkste ploeg tussen de lijnen te brengen. In doel krijgt William Dutoit opnieuw zijn kans.

Voor Mechelen is de beker ieder seizoen een hoofddoel. En dus worden bij de bezoekers sterkhouders als Croizet en Verdier, die de jongste weken vaak voor het verschil zorgden, aan de aftrap verwacht. Wie onder de lat staat moet blijken. Moris is ondertussen hersteld van zijn knieblessure.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Een gokje op STVV of KV Mechelen kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties