Reactie Siani verloste KVO: "De manier waarop telt vanavond niet"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Tubeke
| 6 reacties
Siani verloste KVO: "De manier waarop telt vanavond niet"
Foto: © Photonews

Sebastien Siani trapte KV Oostende vanavond in extremis voorbij AFC Tubize. De aanvoerder beseft dat zijn ploeg door het oog van de naald gekropen is. "Maar uiteindelijk telt enkel de kwalificatie."

De wedstrijd tussen AFC Tubize en KV Oostende leek op een strafschoppenserie uit te draaien, maar in de slotminuten van de tweede verlenging kregen de Kustboys nog een strafschop. Sébastien Siani twijfelde niet...

"De manier waarop is vanavond van geen enkel belang", aldus de aanvoerder van de West-Vlamingen. "Enkel de kwalificatie voor de kwartfinale is van tel. Eigenlijk hadden we het nooit zover mogen laten komen."

De Heizel? Daar praten we in de kleedkamer niet over

Sébastien Siani

Siani doelt natuurlijk op de 0-2-voorsprong. "We begonnen heel goed aan de wedstrijd, maar ineens verdween de concentratie. Het klopt dat er veel jongens lang niet hadden gespeeld, maar dat mag geen excuus zijn voor een prof."

Oostende mag zo blijven dromen van de Heizel, zeker nu onder meer Club Brugge en Standard al zijn uitgeschakeld. "Maar daar praten we in de kleedkamer niet over. De focus ligt nu al op de wedstrijd van zondag in het Jan Breydelstadion."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties