Reactie Gemengde emoties bij STVV en KV Mechelen: "De glimlach is terug na twee moeilijke maanden" vs. "De uitschakeling ligt aan ons"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 2 reacties
Gemengde emoties bij STVV en KV Mechelen: "De glimlach is terug na twee moeilijke maanden" vs. "De uitschakeling ligt aan ons"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV en niet KV Mechelen bekerde dinsdagavond naar de kwartfinales van de Croky Cup. Bij Sint-Truiden was er na afloop sprake van een kentering, Malinwa vond dan weer dat het zichzelf in de voet schoot.

"Aan de rust heb ik tegen mijn spelers gezegd dat als we zo zouden blijven spelen, we een doelpunt zouden tegen krijgen. Dat gebeurde ook", vertelde Yannick Ferrera na de uitschakeling op Stayen.

"Ik ben ontgoocheld en gefrustreerd. We legden niet genoeg snelheid in ons spel, dan kan je tegen een compacte ploeg moeilijk gevaar creëren. De uitschakeling ligt volledig aan ons", vond de Mechelse T1. "Aan de penalty's ligt het niet, die kunnen in je voor- of nadeel uitdraaien."

Bij de Kanaries niets dan lachende gezichten na de bekertriomf. "De glimlach is terug na twee moeilijke maanden", glunderde Ivan Leko. "Vandaag zat het geluk aan onze kant. Strafschoppen zijn altijd wat een loterij. We deden het goed, al misten we voorin de nodige creativiteit. De motivatie was er, iedereen heeft een team gezien met passie en energie. Hopelijk kan deze match een kantelmoment zijn in de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties