Dequevy: "Ik ben zeker geen moeilijk persoon, maar heb wel mijn karakter"

Dirk Pieters
| 17 reacties
Dequevy: "Ik ben zeker geen moeilijk persoon, maar heb wel mijn karakter"
Foto: © SC

Antwerp trekt vrijdagavond met veel vertrouwen naar Lier. De oudste club van het land staat mooi tweede in deze periode en slikte bovendien nog geen tegendoelpunt. Dat vertrouwen heeft veel met Wim De Decker te maken.

“Wat we een tijd geleden hebben meegemaakt, daar wil ik het niet meer over hebben. Maar het is wel een feit dat er nu terug stabiliteit is. De manier van werken van De Decker zorgt voor extra vertrouwen bij iedereen”, aldus Joeri Dequevy aan Voetbalkrant.com.

Ook Dequevy ziet het weer helemaal zitten. Zo gaf hij vorige week nog een speech voor de wedstrijd tegen Union, ondanks dat hij op de bank moest beginnen. “De club is het belangrijkste en als je op die manier iedereen nog scherper krijgt, dan moet je dat doen.” En waar is dan het moeilijke karakter van Dequevy waar iedereen het over heeft? “Ik heb in het verleden, toen ik jong was, wel enkele foutjes gemaakt. Ik heb een eigen karakter, maar ik ben echt niet de moeilijke jongen die iedereen denkt dat ik ben.”

"Niet kansloos tegen Lierse"

Joeri Dequevy

En wat vrijdag tegen Lierse? “Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden. Beide ploegen zullen absoluut niet willen verliezen. We zijn zeker niet kansloos tegen Lierse. Ik vind momenteel Roeselare sterker en completer dan Lierse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties