"Argentijnse superster wil voor Chapecoense terugkeren uit voetbalpensioen"

Redactie
| 4 reacties
"Argentijnse superster wil voor Chapecoense terugkeren uit voetbalpensioen"
Foto: © photonews

Het tragedie van voetbalclub Chapecoense maakt veel los in de voetbalwereld. Ook bij Juan Roman Riquelme. De intussen 38-jarige ex-superster wil zelfs gaan voetballen voor de getroffen Braziliaanse club.

Zowat alle medewerkers en spelers van Chapecoense kwamen deze week om het leven toen ze op weg waren naar de finale van de Copa Sudamericana in Colombia. De steunbetuigingen stroomden binnen, maar het voortbestaan van de club is nog altijd erg onzeker. Verschillende clubs uit de eerste klasse van Brazilië hebben al voorgesteld om spelers uit te lenen aan Chapecoence. Ook Benfica heeft al laten weten dat de club daar toe bereid is.

Maar het mooiste gebaar komt misschien wel van Juan Roman Riquelme. De Argentijnse balvirtuoos (ex-Barcelona) beëindigde twee jaar geleden zijn acieve carrière, maar wil voor Chapecoense graag uit zijn voetbalpensioen terugkeren. "Ja, dat is inderdaad wat er wat mij betreft gaat gebeuren. En ik heb ook nog wel wat vrienden die voor Chapecoense willen spelen", zei Riquelme. Wie die vrienden zijn, zal nog moeten blijken. Er wordt gefluisterd dat Ronaldinho de volgende is die dit zal aankondigen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties