Anderlecht laat droom van fan en overleden moeder uitkomen

Redactie
| 16 reacties
Anderlecht laat droom van fan en overleden moeder uitkomen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tessa Planckaert, een trouwe supporter uit Harelbeke, West-Vlaanderen, zal zondag de aftrap geven van de topper in het Constant Vanden Stock stadion. Tessa betuigde recent in verschillende media haar onvoorwaardelijke liefde voor paarswit.

Tessa Planckaert is al enkele jaren trouwe fan en ze mist geen enkele wedstrijd in het Constant Vanden Stock-stadion. Anderlecht laat nu haar droom uitkomen. "Deze RSCA-band betekent nog meer voor haar als eerbetoon voor haar moeder die overleden is aan een slepende ziekte zes jaar geleden. Immers, ook de mama van Tessa was een onvoorwaardelijke fan van Anderlecht."

"In een recent interview zei Tessa “in het Constant Vanden Stock stadion heb ik het gevoel heeft dat mama nooit veraf is…” Dat is het “thuis” en “familie” gevoel dat RSCA wil uitstralen", klinkt het bij de club. "De club wil nu Tessa een ruggesteuntje geven en haar en mama’s droom waar maken met een aftrap in het legendarische Astridpark met een unieke ontvangst achter de schermen, voor haar en haar familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties