Weiler noemde Club Brugge favoriet voor de topper in Anderlecht, Preud'homme reageert

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 14 reacties
Weiler noemde Club Brugge favoriet voor de topper in Anderlecht, Preud'homme reageert
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat zondagnamiddag op bezoek bij zijn eeuwige rivaal RSC Anderlecht. Voor het eerst sinds 1998 hoopt blauw-zwart nog eens te winnen op het veld van zijn eeuwige rivaal. Het geloof is aanwezig en René Weiler noemde Club zelfs favoriet.

“Ach… Weiler heeft snel geleerd hoe het werkt in België, hé. Hij zij dat we favoriet zijn omdat we voor Anderlecht staan in het klassement. Wij favoriet? Het zijn twee goeie ploegen die tegenover elkaar staan, hé. Hoe je het ook draait of keert, Anderlecht speelt thuis en heeft de statistieken van de voorbije jaren mee. Zij zijn dus in het voordeel.”

"Of we nu voor 1,5 of voor 3 punten spelen, we gaan er vol voor"

Michel Preud'homme

Club telt in de stand twee punten meer dan Anderlecht. Mits winst loopt blauw-zwart dus uit tot vijf punten. Maar hoe belangrijk vindt Preud’homme die match nu, wetende dat er nog play-offs komen? “Er rest ons maar één competitie meer, dus wij willen iedere wedstrijd opnieuw winnen.”

“Of we nu voor 1,5 of voor 3 punten spelen, we gaan er gewoon vol voor. Deze wedstrijd is dus niet enkel en alleen voor het prestige, er staan punten op het spel”, aldus Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties