Reactie Ferrera blijft met voeten op de grond: "Vijf matchen voor het einde wil ik over play-off 1 praten, als we er dan nog staan"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Ferrera blijft met voeten op de grond: "Vijf matchen voor het einde wil ik over play-off 1 praten, als we er dan nog staan"
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft er zoveel jaren van gedroomd om play-off 1 te spelen, dat ze het nu niet willen beheksen door erover te praten. Coach Yannick Ferrera houdt zijn kleedkamer bijzonder rustig in dat opzicht.

Voor het eerst onder Ferrera kon KV Mechelen een uitmatch winnen. "We moeten verder blijven doen zoals we bezig zijn. Play-off 1? Niemand moet beginnen zweven", vindt Ferrera. "Ok, we hebben wel al gewonnen van Gent en Standard en beginnen nu ook buitenshuis punten te pakken, maar we zullen wel zien waar we staan vijf matchen voor het einde van de reguliere competitie."

Pas dan wil Ferrera de ambities helemaal verleggen. De vorige seizoenen was er voor de winter ook dikwijls sprake van play-off 1, maar toen draaide dat altijd uit op een ontgoocheling. "Maar we mogen dromen, dat helpt ons 's morgens wakker te worden. We geloven er wel in, maar zijn daar nu nog niet mee bezig."

Het is niet aan een club als KV Mechelen om te zeggen dat we play-off 1 moeten spelen

En ook zijn spelers zijn bijzonder rustig. "We gaan het week tot week bekijken", aldus Colin Coosemans. "Het is niet aan een club als KV Mechelen om te zeggen dat we play-off 1 moeten spelen. De clubs boven ons hebben allemaal een veel groter budget. Het mag zeker en vast, maar het moet niet. We zullen zien wat mogelijk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties