Messi geeft bestuur van Barcelona goede raad: '100 miljoen euro? Haal hem naar Barça!'

Redactie
| 13 reacties
Messi geeft bestuur van Barcelona goede raad: '100 miljoen euro? Haal hem naar Barça!'
Foto: © photonews

Het einde van de heenronde in Spanje is in zicht, en FC Barcelona staat er momenteel niet zo heel geweldig voor. De Catalaanse topclub staat tweede in de stand, achter eeuwige rivaal Real Madrid. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt zes punten.

Het wordt dus sowieso nog een moeilijk seizoen voor Barcelona. Met het oog op de volgende jaargang zou Barcelona zich dan ook graag willen versterken. Volgens de laatste geruchten zou niemand minder dan Lionel Messi zich met de transferzaken gaan bemoeien. De Argentijnse balvirtuoos zou aan de clubleiding gevraagd hebben om één van zijn landgenoten binnen te halen.

Zo zou Messi zijn landgenoot Paulo Dybala (Juventus) graag naar Camp Nou zien komen. Dat weet Don Balon​. De 23-jarige aanvaller scoorde vorig seizoen nog 19 keer in de Serie A, dit seizoen staat zijn teller nog maar op drie stuks. Toch zou Messi zijn maatje graag naar Catalonië zien komen.

100 miljoen euro

Als Barcelona straks bereid is om vol voor Dybala te gaan, dan zal het de geldbeugel wel moeten opentrekken. In het contract van de Argentijn staat namelijk een afkoopclausule van zomaar eventjes 100 miljoen euro. En dan is het nog maar de vraag of Juventus wil meewerken aan een transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties