Geert De Vlieger is heel scherp voor speler van AA Gent: "Onbeholpen"

Redactie
| 6 reacties
Geert De Vlieger is heel scherp voor speler van AA Gent: "Onbeholpen"
Foto: © Photonews

KAA Gent slaagde er woensdagavond niet in om de halve finales van de Beker van België te bereiken. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck wrong enkele goede kansen de nek om en uiteindelijk was het KV Oostende dat met de overwinning en het ticket voor de halve finale ging lopen.

Eén van de mannen die naliet om Gent op voorsprong te schieten, is Kenny Saief. De Israëli nam vlak voor de pauze zijn verantwoordelijkheid door zich bij een penalty voor Gent achter de bal te zetten.

"Als het niet lukt, ziet het er echt niet goed uit"

Geert De Vlieger

Saief trapte de bal zwakjes in en zo stopte Didier Ovono de elfmeter. Analist Geert De Vlieger kon zijn ogen niet geloven. “Het was zo’n aanloop waarmee je als speler laat uitschijnen ik weet perfect wat ik doe en ga de keeper gigantisch in het bos sturen. Maar als het niet lukt, ziet het er echt niet goed uit”, klonk het op Play Sports.

“Als je tijdens je aanloop voor een onderbreking kiest, dan moet je de bal tegen de binnenkant het zijnetje trappen. Anders ziet het er – zoals bij Saief – nogal onbeholpen uit”, besloot De Vlieger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties